Vælg en side

Tak for at du har købt Husnummer Guiden!

Du er der snart! I mellemtiden så se lige videoen nedenunder

KLUB Numerologist PRO

Lær numerologi med verdens største numerologi lærings-platform, og verdens mest avancerede numerologi software!

Nu kan du lære numerologi fra grunden med KLUB Numerologist PRO.

Gennem korte video lektioner introduceres du til alle de vigtigste emner i numerologi, og lærer at bruge numerologien i dit eget liv, med hjælp fra de forskellige software tools.

Hver måned har vi et nyt numerologisk tema.

Kig på videoen til højre eller læs mere nedenunder.

OBS! Dette er et medlemskab med månedlig betaling. Der bliver trukket 360 kr,- fra din konto en gang om måneden. Det er nemt at stoppe dit abonnement – det kan både gøres i medlemssiden eller ved at skrive en email til os på kontakt@numerologerne.dk

KLUB Numerologist PRO
ER IKKE TIL DIG HVIS …

KLUB Numerologist PRO
ER TIL DIG DER …

1. Du vil bruge softwaret til at skifte navn, som erstatning for en certificeret numerolog (!)

Hvis du ønsker at bruge Klub Numerologist PRO til at finde dine nye navne for at spare penge UDEN først at gå til en professionel numerolog, så er Klub Numerologist Pro IKKE til dig. Numerologi og navneskifte er en kompleks VIDENSKAB og vi anbefaler på ingen måde at du selv laver dine navne uden professionel hjælp.

Hvis du HAR været til numerolog og fået talværdier og undervibrationsværdier så er Klub Numerologist Pro perfekt til dig for at gå på endnu mere opdagelse i numerologien, og finde alle de navnemuligheder der passer til dig, herunder hjælp at konstruere nye navne eller efternavne gennem navne toolet, se dine årstalsrækker og dagsvibrationer – eller læse mere om dine nye talværdier.

2. Er du professionel numerolog? Så anbefaler vi dig i stedet Numerologist PRO Professional

Er du professionel numerolog, så kan du få adgang til Numerologist Pro Professional hvor du udover alt materialet i KLUB Numerologist PRO også finder alle de mest avancerede tools til at skabe nye navne. Hertil kræves at du kan fremvise certifikat eller anden dokumentation på, at du er uddannet numerolog. Klik her for at se mere om Numerologist Pro Professional

Er begynder eller let øvet, og ønsker at lære numerologi på en let og sjov måde gennem spændende cases og månedlige temaer.

  • Gerne vil lære grundlæggende tolkning og viden om tallene, så du kan få indsigt i dig selv, dine nærmeste, kendte eller historiske personer
  • Shopper rundt og henter information om numerologi fra forskellige sider og kilder men mangler det store overblik. Kort sagt – en trin for trin introduktion til HELE numerologien.
  • Overvejer et navneskifte og ønsker noget mere viden om hvad numerologi er inden du kaster dig ud i det
  • Har skiftet navn numerologisk og ønsker at lege med navne muligheder, nye stavemåder eller at konstruere dine egne navne eller efternavn
  • Overvejer at blive professionel numerolog men vil gerne lære det grundlæggende at kende før du forpligter dig til en hel uddannelse
  • Har lidt forskellig numerologisk viden – men den er måske hullet – og du ønsker at få sammenhæng i din viden så det hele begynder at give mening og brikkerne falder på plads
  • Ønsker at få hold af professionelle numerologers bud på hver måneds bedste datoer. Hvornår er det fx det bedste tidspunkt til bryllupper, festlige begivenheder, business opstart, produktudgivelser m.m.?
  • Vil lære at bruge numerologien i dit eget liv – fx ved at følge med dine personlige dagsenergier, dagsvibrationer og årstalsrækker så du altid ved hvad energierne siger, enten for dig selv eller dine nærmeste.

Uanset hvem du er, garanterer vi for at du med Klub Numerologist PRO får adgang til en super professionel online platform til at lære om alle numerologiens vigtigste emner. Samt til at integrere dit liv ind i et kosmisk flow ved at bruge de mange software tools der fortæller dig om dine personlige energier måned for måned og dag for dag.

Se et udpluk af vores månedlige temaer!

Dette er blot et lille udpluk af de emner du kommer igennem

Numerologist PRO Platformen ™

Vores unikke platform giver dig både undervisningsvideo og bakker op omkring undervisningen med integreret adgang til verdens mest avancerede numerologisk software.

MÅNEDENS TEMA

Gennem månedens temaer får du ny viden, som du kan tage ind i dit helt eget tempo. For hver måned bliver du introduceret til et hovedtema indenfor numerologiens der fordyber din viden og gradvist giver dig mere og mere overblik.

+ SOFTWARE

Gennem månedens temaer får du ny viden, som du kan tage ind i dit helt eget tempo. For hver måned bliver du introduceret til et hovedtema indenfor numerologiens der fordyber din viden og gradvist giver dig mere og mere overblik.

+ QUIZ OG ARBEJDSBØGER

Med quizes, opgaver og arbejdshæfter får du den optimale indlæringsoplevelse så du kan tage din egen læring op til næste niveau.

= EFFEKTIV INDLÆRING

Temaerne, softwaren og quizzene er med til at løfte din læring til et nyt niveau hvor du ikke alene bliver god til numerologi, du lærer at bruge principperne i dit get liv.
Du kan lære begreberne helt efter dit eget tempo og få hele dit numerologisk fundament solidt på plads.